0
AdmiralBet ABA Liga

Head coach Dusko Ivanovic during the 2022/2023 Aba League match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Mega at Aleksandar Nikolic Hall on December 17, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

‘BIĆE MU POTREBNO VREMENA DA PRONAĐE RITAM – DOKAZAO SE U MADRIDU: Ivanović o Kampacu!

Objavljeno: 25.12.22 u 18:21

Imao je čime da bude zadovoljan!

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su ekipu Borca iz Čačka u 12. kolu ABA lige rezultatom 85:67. Čini se da je u svakom trenutku bilo jasno ko će odneti pobedu na današnjem meču. Nakon meča videno zadovoljan bio je strateg ‘crveno-belih’, Duško Ivanović.

‘Počeli smo dobro, ozbiljno smo shvatili protivnika i igrali kako jedna ozbiljna ekipa treba da igra. Imali smo jedan pad u koncentraciji, što ekipa kao što je Crvena zvezda ne sme sebi da priušti. Time sam razočaran, ali uspeli smo da se vratimo na pravi put, da igramo onako kako ovaj tim treba da igra. Možemo da izgubimo i dobijemo, ali moramo da igramo na isti način, što danas nije bio slučaj.’ – rekao je Duško i potom dodao da je normalna stvar da se ekipa emotivno isprazni nakon bitne pobede, kakvu su ostvarili u Pireju:

Crvena Zvezda – Borac Cacak ABA Liga 25.12.2022. foto: Pedja Milosavljevic

‘To je normalno za normalne ekipe, ali ja neću normalnu ekipu. Ako ova ekipa nešto hoće da osvoji, a kad nešto želi da osvoji, onda nije obična i normalna ekipa. Idemo ka nečemu višem, nego da budemo obična ekipa.’

O velikom broju navijača na tribinama, Duško je rekao:

‘To je zasluga igrača koji daju sve od sebe, izuzimajući jedno 10ak minuta danas, ali svakoj utakmici priđu maksimalno profesionalno, daju sve od sebe i to publika prepozna.’ – reči su crnogorskog stručnjaka.

Crvena Zvezda – Borac Cacak ABA Liga 25.12.2022. foto: Pedja Milosavljevic

O Fakundu Kampaco bio je prilično jasan!

‘Dokazao je svoj talenat u Madridu. Za nas je bitno da to sad mora da pokaže i ovde. Pored njegove velike želje i profesionalnosti od prvog dana, biće mu potrebno vremena da postigne pravi ritam, ali dobro radi i nadam se da će sve doći na svoje veoma brzo.’ – zaključio je Ivanović.

Još uvek nije poznato da li će klub uspeti da reši probleme i registruje Kampaca za duel sa Barselonom.

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter