5
Domaći fudbal

Aleksandar Dragovic (L) and goalkeeper Milan Borjan Crvena Zvezda v Javor Ivanjica, Mozzart Super Liga 2022/2023 at stadium Rajko Mitic on August 27, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ZVEZDA SE PONOVO KOCKA: Koliko je pametno zadržavati igrača koji želi da ode?

Objavljeno: 24.12.22 u 12:51

Slična situacija kao sa Milanom Borjanom!

Pre otprilike godinu dana, Milan Borjan objavio je da želi da napusti Crvenu zvezdu. Nakon sukoba sa Dejanom Stankovićem, tadašnjim terenom, puklo je na relaciji i kanadski golman je želeo da ode sa Marakane.

Međutim, uprava je uradila sve i nagovorila iskusnog čuvara mreže da ostane u Ljutice Bogdana. Odnosi sa Stankovićem su kasnije popravljeni, a Borjan je u međuvremenu i produžio ugovor sa crveno-belima.

Ove zime dešava se skoro identična priča. Aleksandar Dragović želi da ide u Sampdoriju, ali mu Crvena zvezda ne dozvoljava.

Menadžer austrijskog igrača izašao u javnost sa jasnom izjavom da je cilj Dragovića da pređe u Sampdoriju tokom januara. Međutim, na jučerašnjem predstavljanju Uroša Spajića, sportski direktor crveno-belih, Mitar Mrkela oglasio se povodom ove situacije.

– Stav kluba je jasan od početka. Dragović ne može da ide nigde. Čitao sam izjave od menadžera, bio je Aleksandar kod Terzića i jasno mu je rečeno kakve su nam namere. Prihvatio je da ostane do leta u Zvezdi. – rekao je Mrkela.

Postavlja se logično pitanje – koliko je pametno zadržavati igrača na silu čitavu polusezonu?

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

13
18

5 Komentara

  1. Zvezda opetpravi gresku. Glupo je zadrzavati nezadovoljnog igraca koji ima druge motive u karijeri. Ovo je i poslednja sansa da nesto na njemu zaradi,inace se moze desiti da ce pozeleti da ga se otarasi a da bi ga sad zadrzava, sto ocigledno hoce, morace mudodatno podici platu, a to vec povecava dizbalanse Zvezde. Po meni je bolje prodati ga, naci solidnog i znatno mladjeg centarhalfa na kojem sigurno moze vise da se zaradi. Dragovicu ce cena samo padati a i forma….

    8
    3
    Odgovori
    • Apsolutno mi je nejasno zasto nebi isao na pozajmicu do leta. Zvezda ima sve uslove da u sampionatu obezbedi mesto u Ligi sampiona a na leto videti na kom je nivou Dragovic, kao i novi centerhalfovski par. Bio bi to i finansiski dobitak a i dobar test za izgradnju novog para na centralnoj poziciji

      1
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter