0
Fudbal

FOTO: Twitter/@HNS_CFF

LOVREN SE NE ZAUSTAVLJA: „Ja sam za svoju domovinu spreman!“

Objavljeno: 24.12.22 u 10:02

Skandalozno ponašanje.

Nakon osvojene bronze Hrvatske na Svetskom prvenstvu u Kataru, isplivala je i druga strana medalje. Posebno kod Marcela Brozovića, Dejana Lovrena i selektora Zlatka Dalića.

Brozović i Lovren su snimljeni kako pevaju pesme Marka Perkovića Tompsona, u kojima se veliča antisrpstvo – posebno pesma „Čavoglave“.

FOTO: Twitter/Screenshot

Takođe, koristili su i sramotni poklič „Za dom spremni“.

Ipak, gostujući u emisiji Bujica, Dejan Lovren je istakao da kod njega bitnu ulogu igra muzika.

Ima puno pesama koje tada slušam, jedna od dražih je „Lijepa li si“. Uvek je pustim pre utakmice. Pogotovo mi je draga rečenica „Za sve one kojih nema“. Tu podivljam unutar sebe i kažem: „spreman sam“. – istakao je igrač Zenita.

Dejan je zaplakao na fotografije iz detinjstva.

Pomislim na svakoga. Ne samo na svoju porodicu. Imam jako puno prijatelja iz Karlovca koji su u ratu izgubili svoje očeve. Setim se jako puno ljudi. – rekao je Dejan.

Međutim, nakon toga ponovo je prebacio sebe u „ono“ raspoloženje. Prisetio se 2018. godine i dočeka Hrvata nakon osvajanja srebra na Mundijalu u Rusiji.

– Dosta je to škakljivo pitanje. Nisam za ovu scenu iz 2018. (voditelji isključuju struju Tompsonu) ni znao, prvi put vidim to s Modrićem i Tompsonom. Bio sam negde iza. Iskreno, šokantno. Ali opet, zapevali smo. To je poenta svega. Koliko god to ta neka manjina nije dopuštala. Mi, kada se skupimo, svi krenemo kao jedan. Mogu nas samo kratkoročno ućutkati. Neće nas ućutkati. – tvrdi reprezentativac Hrvatske.

Potom je izjavio da je on za svoju domovinu spreman…

Ja sam za svoju domovinu spreman! Ja je volim, a da mi to neko brani, to neću dopustiti. Neću se u svojoj državi sramiti naših patriotskih pesama. Nikad nisam niti ću pozivati na mržnju i nasilje jer za to nisam, ali da mi neko brani da nešto pevam, to neću. Imam prijatelje iz Srbije, poštujemo se međusobno i nemam s njima nikakvih problema. Ne želim niti ulaziti u te teme. – zaključio je Lovren.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

1
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter