5
AdmiralBet ABA Liga

ISTANBUL, TURKEY - DECEMBER 22: Zeljko Obradovic, Head Coach of Partizan Mozzart Bet Belgrade in action during the 2022-23 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season Round 15 game between Fenerbahce Beko Istanbul and Partizan Mozzart Bet Belgrade at Ulker Sports and Event Hall on December 22, 2022 in Istanbul, Turkey. (Photo by Tolga Adanali/Euroleague Basketball via Getty Images)foto: STARSPORT

CRNO-BELI PRED IGOEKU: „Idemo kod velikih prijatelja – Republika Srpska navija za Partizan!“

Objavljeno: 24.12.22 u 13:13

Puni optimizma posle velike pobede.

Košarkaši Partizana savladali su Fenerbahče u sred Istanbula 73:72 i sada na talasu tog optimizma i euforije idu na megdan Igokei u 12. kolu AdmiralBet ABA lige.

Trener Parnog valjka, Željko Obradović, rekao je da u Banjaluci Partizan očekuju veliki i iskreni prijatelji, ali i nezgodan protivnik.

ISTANBUL, TURKEY – DECEMBER 22: Zeljko Obradovic, Head Coach of Partizan Mozzart Bet Belgrade in action during the 2022-23 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season Round 15 game between Fenerbahce Beko Istanbul and Partizan Mozzart Bet Belgrade at Ulker Sports and Event Hall on December 22, 2022 in Istanbul, Turkey. (Photo by Tolga Adanali/Euroleague Basketball via Getty Images)foto: STARSPORT

Idemo da igramo protiv Igokee. Znamo da u Banjaluci imamo prave prijatelje, iskrene prijatelje i dosta navijača. Ekipa Igokee je uvek nezgodan protivnik, imamo iskustvo od prošle godine i izuzetne utakmice koju smo na neverovatan način uspeli da dobijemo. Treba da iskoristimo jedan jedini trening pred utakmicu da reagujemo, pripremimo se i probamo da nastavimo ovo gde smo sad. Iz dobre odbrane da dođemo do agresivnosti koja bi nam pomogla da odigramo dobru utakmicu. – rekao je Obradović.

Sa druge strane, junak pobede nad Fenerom, Aleksa Avramović, apostrofira da Republika Srpska navija za Partizan i da će on i njegovi saigrači imati domaćinsko navijanje.

ISTANBUL, TURKEY – DECEMBER 22: Partizan Mozzart Bet Belgrade Aleksa Avramovic and Alen Smailagic celebrate each other the 2022-23 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season Round 15 game between Fenerbahce Beko Istanbul and Partizan Mozzart Bet Belgrade at Ulker Sports and Event Hall on December 22, 2022 in Istanbul, Turkey. (Photo by Tolga Adanali/Euroleague Basketball via Getty Images)foto: STARSPORT

Čeka nas nova utakmica, svi znamo kakvo ćemo domaćinsko navijanje imati jer cela Republika Srpska navija za Partizan. Jedva čekamo da idemo u Laktaše i pokušamo da pobedimo taj meč. Znamo kako je bilo prošle godine, znamo da neće biti nimalo lako, ali idemo da se borimo. – izjavio je Avramović.

Utakmica se igra sutra od 18 časova i 30 minuta.

Ukoliko tražite mesto sa širokom ponudom sportskog klađenja, najvećim kvotama kao i velikim izborom bonusa i promocija, predlažemo vam da posetite AdmiralBet sajt. Već na samom početku, za sjajan start i zabavu, čeka vas prvi pravi Slot i Sport bonus dobrodošlice u iznosu od 1000 dinara bez depozita.

NAJNOVIJE VESTI IZ ABA LIGE:

2
1

5 Komentara

  1. Tebi tata i brat i ti nikad niste navijalii za partizan.I umesto da ćutiš i igraš ti naravno kao janičar moraš najviše da se dokazuješ.Naravno i u Srbiji su svi za partizan.I ne možeš da gledaš Aba ligu jer Delije bojkotuju .

    1
    0
    Odgovori
    • Ajde što si si navijao turski konjanice za braću turke to razumem ali sutra što ćeš da navijas za Igokeu e to mi je priznajem čudno čak i za vas mutantove svedoke.

      0
      1
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter