0
Katar 2022

FOTO: Twitter/@FIFAWorldCup

SUKOB SA SELEKTOROM GA KOŠTAO: Sjajni golman prerano napustio reprezentaciju!

Objavljeno: 23.12.22 u 13:33

Kamerun ostao bez golmana.

Golman Intera iz Milana Adre Onana začudio je sve i izjavio da neće više nastupati za reprezentaciju i da na tom polju kači rukavice o klin. U obraćanju je naveo:

„Igrači dolaze i odlaze, imena su prolazna, ali Kamerun je iznad svih igrača i osoba. Kamerun je večan, kao što je i moja ljubav prema nacionalnom timu i našim ljudima, koji su nas uvek podržavali bez obzira na to koliko god im je teško bilo“.

Tokom Svetskog prvenstva u Kataru 2022. godine, ušao je u sukob sa selektorom nakon prve utakmice u grupnoj fazi protiv Švajcarske, gde je Kamerun poražen sa 1:0, tako da je u naredne dve utakmice ostao na klupi, nakon kritikovanja taktike trenera. Ova situacija je dovela do toga da nismo gledali Onanu na nastupu protiv reprezentacije Srbije, ta utakmica završena je rezultatom 3:3.

Podsećamo da Kamerun nije prošao grupnu fazu, a fudbalski savez reprezentacije za koju je do nedavno nastupao Onana objavio je da je Andre suspendovan zbog nediscipline. Karijeru u dresu Kameruna je započeo 2016. godine, a upisao je 34 nastupa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter