0
Katar 2022

FOTO: Youtube/Screenshot

PA ONI NE MOGU BEZ SKANDALA: Dalića u rodnom mestu dočekali ustaškim pozdravima!

Objavljeno: 23.12.22 u 09:34

Skandiranje je povela grupa mladića.

U četvrtak uveče, u rodnom Livnu u BiH, priređen je doček za selektora fudbalske reprezentacije Hrvatske Zlatka Dalića. On je sa svojim sugrađanima proslavio bronzanu medalju osvojenu na proteklom Svetskom prvenstvu u Kataru, a njegov doček, nije mogao da prođe bez skandala i novih ustaških pozdrava.

Nakon što je Dalić završio svoj govor, a pevač Jole nastavio muzički program, grupa mladića na balkonu, u neposrednoj blizini bine, povela je skandiranje zloglasnog ustaškog pozdrava „Za dom spremni.“ Mladići na balkonu su vikali „Za dom“, na šta je veliki deo navijača na trgu odgovarao sa „Spremni“ – napisao je poznati hrvatski portal Index.

Pre njega, na velikom udaru javnosti, našli su se Dejan Lovren i Marcelo Brozović, koji su dobijali mnoštvo kritika iz svoje zemlje. Voditelj je na kraju, Dalića predstavio kao „najvećeg hrvatskog sina u istoriji“, a sam selektor tamošnje selekcije, obratio se okupljenim građanima.

– Hvala svima koji su navijali u BiH. Za mene je ovo posebno što ste organizovali. Ovo je moje Livno. Ovde sam rođen. Mladi ljudi mogu da prepoznaju uzor u reprezentativcima. Za reprezentaciju igraju s puno ljubavi, vere i poniznosti. Verujte, volite svoju zemlju i sve se može uraditi – poručio je selektor Hrvatske Zlatko Dalić.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter