2
Domaći fudbal

Petar Micin (L) and Samuel Owusu Cukaricki v Napredak Krusevac, Mozzart Super Liga 2022/2023 on July 24, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

LALATOVIĆU POJAČANJE ZA ROĐENDAN: Krilo sa iskustvom iz Serije A stiglo na Čair!

Objavljeno: 23.12.22 u 12:46

Golovi su mi potrebni kako bi podigao samopouzdanje i pokazao makar deo svog raskošnog talenta!

Od dolaska Nenada Lalatovića u Radnički iz Niša, potencira se na reformi igračkog kadra koji je većinski letos sastavio trener Sivić. Upravo to se dešava trenutno na ‘Čairu’, a kao ‘rođendanski poklon’ na Lalatovićev rođendan u klub je pristigao Petar Mićin.

Petar Micin
Crvena Zvezda v Napredak during the Mozzart Super Liga 2022/2023 match at stadium Rajko Mitic on September 18, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Istina, Mićin je imao izuzetno lošu polusezonu u dresu Napretka iz Kruševca, ali potešno je reći da niko među ‘Čarapanima’ nije odigrao ni približno dobro. Petar ima 24 godine i najbolje se snalazi na poziciji ofanzivnog veznog i krilnog fudbalera.

Tokom svoje dosadašnje karijere Mićin je branio boje Vojvodine, Čukaričkog, Kijeva iz Verone, Udinezea, Sereda i pomenutog Napretka.

0
1

2 Komentara

  1. Nikad se ne zna, mozda i dobro zaigra kod Lalata. Mislim da ga on i poznaje iz Cuke,Vose, negde su se sigurno „sreli“ i radili zajedno.

    0
    0
    Odgovori
  2. Radi se o fudbaleru koji zadnjih godina više sedi na klupi nego što igra. Tako je bilo u Italiji, a isto nastavio i ovde. U Napretku igrao slabo i sigurno je Radnički pogrešio što je doveo ovog igrača.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter