0
Domaći fudbal

Foto: FK Napredak

NAPREDAK DOVEO POJAČANJE IZ ITALIJI: Mićin novi „Čarapan“!

Objavljeno: 11.07.22 u 16:39

Pričao je u nekoliko navrata šef struke Napretka Dušan Đorđević da tim iz Kruševca nije završio prelazni rok, a to se danas i potvrdilo.

Više puta je poslednjih dana pominjan u medijima, a danas je iz Udinezea stigao ofanzivni vezista Petar Mićin i potpisao dvogodišnji ugovor.

-Presudio je poziv trenera Đorđevića, koga poznajem iz Čukaričkog. Kada mi je predočio klupski projekat, ambicije i kako me vidi u ekipi, nisam imao dilemu i evo me u Napretku – istakao  je po potpisivanju ugovora Mićin.

Juče je ispratio duel između svog novog kluba i Vojvodine u Novom Sadu:

-Pogledao sam jučerašnju premijeru, koja je igrana u mom rodnom gradu. Prva utakmica, ekipa još uvek nije uigrana, ali mislim da je tim kompaktan, znam šta šef zahteva od svojih ekipa i očigledno je da je postava na terenu dobro taktički stajala. Dolazim iz Italije i to umem da prepoznam. Po meni, fali baš te kreativnosti u napadu, što se nadam da ću ja doneti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter