0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

„ZNAM KOLIKO MU JE BILO TEŠKO, MNOGO NAM JE POMOGAO“: Obradović biranim rečima o povratku Alekse Avramovića!

Objavljeno: 22.12.22 u 22:43

Navijači su jedva čekali da ga vide na terenu.

Povratak Alekse Avramovića, definitivno je obeležio trijumf Partizana nad Fenerbahčeom u 15. kolu Evrolige. Rezultat je bio 72:73, a srpski reprezentativac je bio jedan od najvažnijih za novu pobedu Partizana u najkvalitetnijem takmičenju u Evropi.

Iako Avramović nije igrao mnogo, svega 8 minuta, on je za to vreme uspeo da pomogne ekipi i u određenoj meri reši utakmicu slobodnim bacanjima. Sve to, na konferenciji za novinare prokomentarisao je trener Partizana Željko Obradović, koji je naveo da je znao koliko je Aleksi bilo teško.

Avramović je odigrao nešto više od osam minuta, to je njegova prva utakmica od juna. Pre nedelju dana je počeo da radi sa timom. Znam koliko mu je bilo teško, ali pomogao je ekipi mnogo. Čestitam njemu i ostatku ekipe – počeo je Obradović.

FOTO: STARSPORT

Potom se zahvalio svima u Fenerbahčeu, uz poseban osvrn na publiku, koja je prepoznala da je ovo posebno veče za najtrofejnijeg evropskog trenera.

– Želim da kažem hvala svima u Fenerbahčeu. Svi u klubu su prepoznali šta smo uradili zajedno tokom godina. Ponosan sam što se ne zaboravlja sedam godina kada smo imali sjajne momente. Bilo je ovo posebno veče za mene i hvala publici koja mi je pokazala ljubav koju sam osećao svih sedam godina.

VESTI O PARTIZANU:

2
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter