7
Fudbal

FOTO: Twitter/Screenshot

‘GAZETA’ OSULA PALJBU PO BROZOVIĆU ZBOH USTAŠKIH PESAMA: Italijani udarali na hrvatskog vezistu! (VIDEO)

Objavljeno: 22.12.22 u 09:25

‘Način slavlja prevazilazi bilo kakve sportske zasluge nije ništa novo za Hrvate!’

Fudbalska reprezentacija Hrvatske ponovo je napravila veliki uspeh na Svetskom prvenstvu. Hrvati su se iz Katara vratili sa bronzanim medaljama oko vrata. Slavlje sjajnih fudbalera, ali i momaka koji očigledno ne znaju da se ponašaju, čast izuzecima, ponovo nije moglo da protekne bez ustaških pesama, fašističkih uzvika i uvreda.

Pre samo nekoliko dana izašao je video snimak na kojem Marselo Brozović i Dejan Lovren direktno uzvikuju ‘za dom spremni’ i pevaju uvredljivu pesmu na račun Srbije.

-Čujte srpski dobrovoljci, bando četnici, stići će vas naša ruka i u Srbiji – glasi samo jedan deo pesme koju su pevali hrvatski fudbaleri.

Kasnije su nastavili u istom maniru, gde su se dotakli i ‘Herceg-Bosne’. Povodom toga, određen deo u novom broju lista, italijanska ‘Gazeta’ posvetila je upravo Marselu Brozoviću.

-Način slavlja koji prevazilazi bilo kakve sportske zasluge nije ništa novo za hrvatske igrače. Posle pobede nad Brazilom, Brozović i njegovi saigrači, stojeći na stolicama, pevali su stihove Tompsonove pesme, uz osvrt na „Herceg-Bosnu“ – navodi se u tekstu ‘Gazete’.

Brozović se nije oglasio povodom ovog skandala, ali Lovren nije propustio priliku da nađe krivca za svoje sramno ponašanje.

– Šaka bednih, jadnih i ljubomornih ljudi, mrze sve što je hrvatsko. U stvari, mrze prvo sebe. Nije mi jasno kako rade u Hrvatskoj? Njima se zgadilo sinoć kada sam zapevao pred celom Hrvatskom „Lijepa li si“ – istakao je defanzivac ruskog Zenita.

“Zbog Anice i bokala vina. Zapalit ću Krajinu do Knina. Zapalit ću dva, tri srpska štaba.Da ja nisam dolazio džaba”, pjevali su reprezentativci Hrvatske tokom proslave bronze sa Svjetskog prvenstva u Kararu pic.twitter.com/39Kl67bL9S

9
12

7 Komentara

  1. Napisat ču vam samo nešto što je napisaoJovan Jovanovič Zmaj.

    0
    0
    Odgovori
  2. Nemam reči,jako sam razočarana.Pa zar se tako slavi.Zašto mešati sport i politiku.Sve više i više pokazuju mržnju.To je dno do da od fudbalera.Sramota.Jadna vam majka koja vas podojila

    2
    0
    Odgovori
    • BAŠ TAKO.TREBA DA SE STIDE.TO FUDBALERI,DNO DO DNA.SVE SU GORI I GORI.A UOPŠTE POKAZUJU MNOGI MRŽNJU JAVNO. JADNI SU MI SA TIM PONAŠANJEM. NEŠTO IM FALI OČIGLEDNO

      3
      0
      Odgovori
      • Tu se nema što komentirati, neka se zamisle nad sobom i sami neka daju odgovore. Ipak su oni zapadnog modela barem se tako predstavljaju, kao i sam odgoj i dokaz iz kućnog odgoja.

        1
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter