1
Evroliga

FOTO: STARSPORT

BIO JE LJUT NA SUDIJE, ALI JE IZBEGAO KOMENTARE: Itudis ogorčen nakon poraza! (VIDEO)

Objavljeno: 22.12.22 u 22:55

Nije zadovoljan suđenjem.

Trenutni trener košarkaškog kluba Fenerbahče Dimitris Itudis, dao je izjavu za novinare nakon poraza od Partizana. Itudis nije najbolje prihvatio pobedu Partizana na svom terenu, a po završetku susreta, istakao je da su mali detalji doneli prevagu.

„Čestitam Partizanu i veliko hvala navijačima što su bili ovde. Utakmica je otišla u drugom pravcu. Mali detalji doneli su prevagu zbog čega smo poraženi“.

Oslanjao se na statistiku, procente ali kao što rezultat kaže vođstvo u tri četvrtine na radost navijača Partizana nije bilo dovoljno. Takođe, nije bio zadovoljan suđenjem, ali je ipak izbegavao da direktno komentariše odluke arbitara, kako ne bi bio kažnjen.

„Dobili smo tri četvrtine, imali smo bolji procenat šuta i više asistencija. Znate, teško je pričati kada ste videli ono što sam ja video na snimku. Šta da kažem? Ne volim da budem kažnjen, pa neću komentarisati suđenje“, dodao je trener Fenerbahčea. Podsećamo da su crno-beli pobedili trećeplasiranu ekipu sa rezultatom 72:73!

0
1
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter