0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/@FIFAWorldCup

ROMANO OTKLONIO SVE DILEME: Mesi je postigao usmeni dogovor, uskoro sledi potpis! (FOTO)

Objavljeno: 21.12.22 u 20:35

Najpoznatiji italijanski insajder otkrio gde će Argentinac nastaviti karijeru!

Fudbalska reprezentacija Argentine po treći put u svojoj istoriji postala je svetski šampion. Ekipa predvođena neverovatnim Lionelom Mesijem, koji je u nedelju podigao jedini trofej koji mu je nedostajao u neverovatnoj kolekciji, slavila je nad Francuskom posle izvođenja penala u finalu Mundijala u Kataru. 

Čovek sa statusom ‘svemogućeg’ u svojoj zemlji, ostvario je dečački san i vodio je plavo-bele do svetskog trona. Čestitke stižu sa svih krajeva planete, a javnost uveliko spekuliše o tome gde bi Mesi mogao da nastavi karijeru.

Dileme više nema! Otklonjena je zahvaljujući informacijama najpoznatijeg fudbalskog insajdera, Fabricia Romana. Italijan je na svom Instagram profilu otkrio da će Argentinac uskoro potpisati novi ugovor sa Pari Sen Žermenom.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Fabrizio Romano (@fabriziorom)

Lionel Mesi i Pari Sen Žermen postigli su usmeni dogovor o produžetku saradnje. Mesi je usmeno prihvatio da ostane u klubu i nastavi saradnju i nakon 2023. godine. Uskoro će potpisati novi ugovor.
Lionel nikada nije prijvatio ponudu Intera iz Majamija, niti je pregovarao o povratku u Barselonu. Oba kluba su ga želela u svojim redovima, ali sve se završilo isključivo na njihovoj želju. Još ne postoje informacije o dužini ugovora i plati, ali to će uskoro biti odlučeno na novom sastanku. Al Kelaifi i Kampos rade na tome – napisao je Romano.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 433 (@433)

 

1
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter