0
Fudbal

FOTO: Twitter/@ManUtd

EVO ČIME SE BAVI TEN HAG: Za neke ovo je totalna budalaština!

Objavljeno: 21.12.22 u 13:04

Erik Ten Hag menadžer Mančester Junajteda, napravio smelu odluku.

U pitanju je dovođenje „lajfkouča“, Holanđanin stoji iza svoje odluke smatrajući da nastavak sezone njegovoj ekipi donosi dosta pritiska. Na igračima je veliki teret kako zbog završetka Svetskog prvenstva, tako i zbog male razlike u bodovima u top pet Premijer lige.

Ten Hag veruje da je „lajkouč“ faktor koji je falio klubu i da će se uz pomoć njega prebroditi mentalna preopterećenja a potom i fizička. Rajner Koers, kojeg je doveo u redove Mančester Junajteda viđen je već nekolicinu puta kako radi sa igračima Junajteda. Holandska veza je jasna jer Koers radi u holandskoj kompaniji „Talent Akademi Grup„, a bio je uz Junajted početkom meseca kada je klub imao pripreme u Španiji.

Mišljenja oko ove odluke su podeljena, neki smatraju da je totalni promašaj i da menadžer gubi fokus sa bitnih stvari, dok ostali tvrde da je ovo veliki korak i bitan potez za igrače i njihove performanse.

NAJNOVIJE VESTI IZ PREMIJER LIGE:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter