0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

DOBRE VESTI ZA ZVEZDU: Bentil u četvrtak ipak stiže u Pirej!

Objavljeno: 21.12.22 u 22:18

Crveno-beli jači za krilnog centra nakon velikih poteškoća!

Košarkaši Crvene zvezde stigli su u grčku prestonicu, gde ih u četvrtak, u terminu od 20 časova, očekuje duel sa tamošnjim šampionom. Ekipa sa Malog Kalemegdana ide na megdan slavnom Olimpijakosom.

Šef stručnog štaba aktuelnog prvaka Admiral bet ABA lige, Duško Ivanović, susreo se sa ozbiljnim problemima pred duel 15. kola najkvalitetnijeg košarkaškog takmičenja na Starom kontinentu. Iskusni stručnjak neće moći da računa na najnovije pojačanje, Fakunda Kampaca, jer dozvola za nastup od Evrolige još uvek nije stigla. Od ranije su povređeni Hasan Martin i Nikola Ivanović, dok je crveno-bele dodatno zabrinula situacija oko Bena Bentila.

Snažni krilni centar iz Gane imao je problem sa pasošem i vizom, pa je sprečen da krene na put sa ekipom. Ipak, tokom dana problem je otklonjen, pa će Ben šest sati pred utakmicu uspeti da se pridruži saigračima i pomogne im nešto kasnije na terenu.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter