21
Katar 2022

FOTO: Twitter/@HNS_CFF

LOVREN OPRAVDAVA USTAŠKE PESME: Sramna izjava reprezentativca Hrvatske nakon skandala na proslavi!

Objavljeno: 20.12.22 u 16:51

Uopšte se nije pokajao zbog otpevanih stihova

Ogroman skandal je izbio u regionu nakon što je na društvenim mrežama osvanuo snimak na kome Dejan Lovren i Marselo Brozović pevaju ustaške pesme na proslavi osvajanja trećeg mesta na Mundijalu u Kataru.

Mediji u Srbiji, ali i pojedini u Hrvatskoj, su kritikovali to što su reprezentativci Hrvatske uradili, ali izgleda da bivšeg asa Liverpula za to uopšte nije briga.

VESTI SA MUNDIJALA:

On je mrtav hladan izjavio da se ponosi time što je pevao, a potom je napao sve koji su ga kritikovali.

Našla se ekipa koja će da proziva majstore. Samo jako Deki i Broz, Hrvatska je uz vas. Uživajte nakon srebra i u zasluženoj bronzi – glasila je jedna objava sa Instagrama.

Šaka bednih, jadnih i ljubomornih ljudi, mrze sve što je hrvatsko. U stvari, mrze prvo sebe. Nije mi jasno kako rade u Hrvatskoj? – glasilo je Lovrenovo retoričko pitanje, a onda je nastavio:

Njima se zgadilo sinoć kada sam zapevao pred celom Hrvatskom ‘Lijepa li si!’ – završio je Lovren.

Malo je reći da nešto ovako ne priliči jednom fudbaleru, koji bi trebao da bude primer mlađim naraštajima.

15
30

21 Komentara

  1. Po toj logici da svako može da pjeva u svojoj zemlji šta hoće, stvarno se nadam da Nijemci neće uskoro ništa pobjediti da ne čujemo Sieg heil. Nije problem sto se pjeva ali ako se upotrebljava fasisticki pozdrav onda jeste.

    2
    0
    Odgovori
  2. Kad je bio potres u Petrinji ja sam primao ljude u zadarskoj županiji i smjestio I’d u tople domove , zvao me Lovren da ima apartmane u Novalju ako treba da će ih ustupiti i pomoći ljudima , bilo je većina pravoslavne vjere čovjek je pokazao srce bez obzira koja je vjera sto znaci voliti svoju državu nije grijeh , grijeh je ne pomoći ljudima ako možeš to vam je lovren

    18
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter