0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

DUŠKO IVANOVIĆ PRED DUEL SA OLIMPIJAKOSOM GOVORIO O KAMPACU: ‘Bez njega ili sa njim, ciljevi su isti!’

Objavljeno: 20.12.22 u 21:22

Kampaco zbog administrativnih problema propušta meč sa Olimpijakosom prema poslednjim informacijama.

Košarkaši Crvene zvezde u četvrtak od 20 časova gostuju Olimpijakosu u Pireju. ‘Crveno-beli’ iz Beograda traže pobedu nakon poraza u prethodnom kolu, kada ih je nadigrala ekipa Olimpije iz Milana.

Kampaco je igrač koji ima puno iskustva, pokazao se u Evroligi. Nije igrao zadnje vreme dok je bio u Americi. Trebaće mu vremena da uhvati ritam. Nadamo se da će pomoći da ostvarimo naše ciljeve. Sad će nam možda biti lakše. Ciljevi su isti, sa ili bez Kampaca.’ – počeo je Duško Ivanović i potom dodao da nije siguran da li će zaigrati Kampaco:

during the 2022/2023 Aba League match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Mega at Aleksandar Nikolic Hall on December 17, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

‘Treba vremena da se uklopi. Ekipa je jaka koliko je najjači najslabiji igrač. Ja se nadam da on to nije taj slučaj.’

O ekipi Olimpijakosa imao je samo reči hvale.

‘Olimpijakos je najjasniji kandidat za Fajnal-for. Poznaju se odlično, igraju po automatizmu. Imaju odličnu odbranu, odličan napad, statistički su možda i najbolja ekipa.’ – zaključio je trener Zvezde.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter