0
Evroliga

BELGRADE, SERBIA - NOVEMBER 07: Facundo Campazzo of Real Madrid in action during the 2019-2020 Tukish Airlines Regular Season Round 7 game between Crvena Zvezda mts Belgrade and Real Madrid at Stark Arena on November 7, 2019 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

KAMPACO VOLI SRPSKU MUZIKU: „Jokić i Dončić su mi pričali o Zvezdi i Beogradu, znam gde su najbolja mesta“

Objavljeno: 20.12.22 u 19:33

Argentinac je srećan dolaskom među crveno-bele

Ako se objektivno sagleda Fakundo Kampaco je verovatno najveće pojačanje u istoriji Crvene zvezde, a veoma mogući čak i srpske košarke.

Argentinac je razgovarao sa novinarima na poslednjem treningu sa timom Duška Ivanovića i otkrio je neke zanimljive detalje.

VESTI O ZVEZDI:

Igrao je u Dalasu i Denveru, pa je imao dodira sa Nikolom Jokićem i Lukom Dončićem, samim tim i sa srpskom muzikom i hranom.

Slušao sam srpsku muziku dok sam bio u NBA, ali se ne sećam tačno izvođača. Nisam je baš razumeo, ali mi se svidela. Ritam je dobar – rekao je Kampaco pa je nastavio:

Jokić i Donič vole Crvenu zvezdu, ali su mi pričali više o Beogradu, gde su najbolja mesta sa hranom. Luka mi je posebno čestitao.

Bitan momenat u trenutku kada je odlučivao da dođe u Beograd jeste bio Luka Vildoza.

Vildoza je jedan od razloga zašto sam ovde, to mi je veoma važno. On je ovde srećan i igra na jednom jako visokom nivou.

36
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter