0
Evrokupovi

FOTO: sebafrey/ Instagram screenshot

SEBASTIJAN FREJ ZA HOTSPORT: ‘Siniša? Veliki čovek, patriota i najbolji izvođač slobodnih udaraca na svetu!’ (FOTO)

Objavljeno: 17.12.22 u 13:00

‘Molim Vas napišite nešto posebno o Siniši, on to zaslužuje!’

Čoveka samo karakter čini velikim. Stoga ne čudi što se u narodu vremenom ustalio novi sinonim za karakter – Siniša Mihajlović.

Sunce u Beogradu. Stiže vest: ‘Siniša je…’. Ne. Sunca više nema. Bilo je kristalno jasno da će dan kasnije padati velika kiša. More suza ispklano je u petak, moralo je to da ispari na nebo, koje se otvorilo gotovo kao 1991. godine. Velika tišina u gradu. U tišini možeš čuti samo jednu rečenicu: ‘Mihajlović u sredinu‘.

FOTO: STARSPORT

Emil Zatopek je davnih dana definisao pravog sportistu kao čoveka ‘koji trči sa nadom u srcu i snovima u glavi’. Miha je bio pravi sportista.

Ceo fudbalski svet se oprašta od čoveka koji je postavio standarde kada je u pitanju najbitnija sporedna stvar u životu. U petak je načinjen jedan od najoštrijih i najbolnijih faulova direktno ‘u noge fudbala’ otvorenim đonom, ali nebeski sastav je postao jači za ‘bombardersku levicu’ iz Borova.

Čuveni francuski golman i legenda Fiorentine, Sebastijan Frej, odazvao se pozivu redakcije HotSporta i ukratko je, gotovo neprekidno u superlativu, objasnio kakav je čovek i fudbalski radnik bio Mihajlović.

SF: Siniša je bio veliki čovek… Reč je o izvanrednom fudbaleru i verovatno najboljem izvođaču slobodnih udaraca na celom svetu. Miha je bio pravi muškarac, snažan, veoma patriotski nastrojen. Bio je izvor inspiracije za mnoge ljude uključujući i mene! Počivaj u miru! – poručio je Frej u izjavi za naš portal i jednom rečenicom dokazao koliko voli i poštuje Mihajlovića:

SF: Molim Vas napišite nešto posebno o Siniši, on to zaslužuje!

Frej je tokom karijere branio boje evropskih velikana poput Intera, Đenove, Parme, Beškitaša… Tokom 2007. godine debitovao je za francusku reprezentaciju, a saradnju i prijateljstvo sa Sinišom počeo je tri godine kasnije kada je srpski stručnjak preuzeo Fiorentinu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sebafrey (@sebafrey)

 

12
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter