0
Katar 2022

FOTO: Twitter/HNS_CFF

LOVREN NAPRAVIO OGROMAN SKANDAL: Izvređao je hrvatske novinare posle utakmice!

Objavljeno: 17.12.22 u 20:42

Bio je izuzetno ljut.

Baš onda kada bi svi trebali da slave osvojeno treće mesto na Svetskom prvenstvu u fudbalu, u selekciji Hrvatske, postoji određena doza nemira. Naime, nakon utakmice sa selekcijom Maroka, u kojoj je Hrvatska slavila sa 2:1 i tako osvojila bronzanu medalju, Dejan Lovren je sramno izvređao nekoliko novinara.

Njega su hrvatske kolege upitale da da izjavu nakon meča, ali je on samo prošao, dok se potom, kada je izašao iza paravana, začuo smeh. Lovren se odmah vratio, želevši da vidi ko se to nasmejao, dok je odmah, osuo paljbu po novinarima, uz oštre reči.

VESTI O MUNDIJALU:

Ne vi niste ponosni. Jedni ste od retkih koji ste pljuvali od početka i niste verovali. Pa sad se podsmehuješ tu, smradu jedan. Ti i ovaj gospodin. Nisi to snimio. Nisi to snimio, je li tako – rekao je Lovren.

Nije tačno. Nije istina. Kažem ti, nemoj tako da se ponašati, nema smisla, da govoriš pred 30 ljudi takve reči, trenutno, svašta – govorili su novinari.

 

1
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter