0
Evroliga

during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Anadolu Efes Istanbul at Stark Arena on December 16, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

‘JE*E MI SE ŠTA PRIČAJU O MENI’: Naneli puca od samopouzdanja!

Objavljeno: 17.12.22 u 18:22

Prelomio je utakmicu u korist svog tima!

Partizan je juče nadigrao dvostrukog uzastopnog prvaka Evrope, Anadolu Efes. Trojku faktički za pobedu postigao je Džejms Naneli, ‘tragičar’ duela sa Asvelom. Nakon pobede nad Efesom videlo se da puca od samopouzdanja.

FOTO: STARSPORT

‘Svaka pobeda je drugačija, ova je bila važna za tim, za moral ekipe. Nadam se da ćemo ovom pobedom povratiti energiju i samopouzdanje i da ćemo se vratiti na pravi put. Rekao sam i pre utakmice da verujem u sebe. Ljudi te napadaju ako promašuješ, ali ja ću nastaviti da šutiram. Ponavljam, košarka je zabava, tu nema pritiska. Košarka je igra. Moraš da nastaviš dalje, da imaš kratko pamćenje. Je*e mi se šta pričaju o mene. Znam ko sam i šta mogu na terenu.’ – rekao je heroj jučerašnje pobede Partizana.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter