0
Evroliga

during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Anadolu Efes Istanbul at Stark Arena on December 16, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ŽELJKO HVALIO NAVIJAČE PARTIZANA: Ipak, ima i jednu molbu za njih!

Objavljeno: 16.12.22 u 23:56

Lep gest!

Košarkaši Partizana večeras su u beogradskoj Areni savladali dvostrukog uzastopnog šampiona Evrope, ekipu Anadolu Efesa i tako prekinuli niz od pet uzastopnih poraza u Evroligi.

Pre početka utakmice održane je minut ćutanja povodom prerane smrti Siniše Mihajlovića.

Željko Obradović, trener Partizana, na konferenciji osim priče o utakmici, posebno je istakao da je ponosan na taj detalj.

Moram da se zahvalim Partizanu i svim ljudima koji su bili tu u hali na minutu ćutanja za Sinišu Mihajlovića. Prelep gest. To je primer ponašanja navijača Partizana. Navijanje je bilo fantastično. – osvrnuo je na to Željko.

FOTO: STARSPORT

Ipak, imao je molbu za navijače, a to je da ne vređaju nikoga.

Kada sam bio predstavljen na konferenciji za štampu rekao sam da su navijači Partizana jedinstveni i voleo bih da pomognu timu i da nas bodre, da nema razloga da nikoga vređaju i prozivaju. Molim ih i ovog puta, mi smo svi ovde u istom timu, za isti cilj, u teškim i lepšim trenucima uvek svi zajedno. Naravno, sezona je duga, ali ako mi ne pomažemo to nikako ne valja. Molba navijačima, bodrite tim, ostavite sve drugo sa strane. – zaključio je Obradović.

Večeras su Grobari skandirali protiv predsednika svog kluba Ostoje Mijailovića, ali i protiv predsednika Srbije, Aleksandra Vučića.

FOTO: STARSPORT

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter