0
Katar 2022

FOTO: HNS

DALIĆ PREZADOVOLJAN: ‘Bronza sija zlatnim sjajem!’

Objavljeno: 17.12.22 u 19:02

Na dva uzastopna Svetska prvenstva, uzimaju medelja – veliki uspeh!

Hrvatska je savladala reprezentaciju Maroka u okviru borbe za treće mesto na Svetskom prvenstvu u Kataru. Konačan rezultat bio je 2:1, a za ‘Vatrene’ su pogađali Gvardiol i Oršić.

Nakon meča selektor reprezentacije, Zlatko Dalić, rekao je:

Ovo je bronza zlatnoga sjaja. Bila je teška utakmica, ovo je medalja za celi hrvatski narod, za sve koji navijaju za nas. U dve godine osvojili smo dve medalje. Pobedu bih poklonio Ćiri Blaževiću, čoveku koji je sve ovo započeo.. Šefe, ovo je za Vas. Mogu ja osvojiti pet medalja, ali Vi ćete uvek ostati trener svih trenera. Malo ko je očekivao ovo.

– Momcima svaka čast, trudili su se i igrali na rezultat. osovjili smo bronzanu medalju u ovakvoj konkurenciji, to je fantastično. Danas su igrali svi koji su bili zdravi. Znali smo da oni na svojoj desnoj strani imaju problema. Perišića Zijeh nije mogao pratiti, a i Orša je napravio puno nereda – vidno ponosan zaključio je Dalić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter