0
Fudbal

FOTO: Twitter/@equipedefrance

MAJSTOR ZA FUDBAL, ALI I ZA LJUBAVNE SKANDALE: Nakon transrodne manekenke Mbape je u vezi sa ženom bivše zvezde PSŽ-a! (FOTO)

Objavljeno: 16.12.22 u 11:30

Manekenka je Holanđaninu rodila dvoje dece!

Vrhunskim partijama i brojkama na Mundijalu u Kataru Kilijan Mbape je zaslužio mesto na naslovnim stranama brojnih štampanih i onlajn izdanja svetskih medija. Francuski as privlači pažnju gde god se pojavi, ali ne samo fudbalskim umećem. Majstor fudbala je definitivno i majstor ljubavnih šokantnih priča i skanadala.

Mesecima se govorilo o ljubavnoj vezi sa transrodnom manekenkom, a trenutno je u fokusu druga žena. Reč je o belgijskoj lepotici, Rose Bertram, koja je Mbapea navodno upoznala u francuskoj prestonici gde je boravila zbog manekenske karijere.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Rose Bertram (@rose_bertram)

Da sve bude još komplikovanije i zanimljviije učinila je jedna ‘slučajnost’. Manekenka je pre Mbapea godinama bila u vezi i braku sa nekadašnjim fudbalerom PSŽ-a, Gregori var de Vilom.

Oni su se upoznali kada je imalo samo 17 godina, a kasnije mu je rodila dvoje dece. Mnogo se govorilo o njihovoj vezi, koja je ubrzo ‘pukla’.

Ipak, Francuz i Holanđanin nikada nisu bili saigrači, jer je Mbape došao taman kada je Gregori odlazio iz kluba.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter