12
Košarka

FOTO: Starsport

ŠPANSKI MEDIJI KAŽU DA KAMPACO DOLAZI U ZVEZDU, ČOVIĆ ODGOVORIO: Čini se da Real boli!

Objavljeno: 16.12.22 u 22:00

Nebojša Čović je govorio o tome da li će Argentinac pojačati ekipu Duška Ivanovića

U četvrtak pred ponoć je španska „Marka“ objavila da Fakundo Kampaco, bivši plejmejker Denver Nagetsa koji traži novi tim, dolazi u Crvenu Zvezdu. Navedeno je da je Real Madrid odustao od borbe za Argentinca jer nije mogao da parira ponudi crveno-belih od 1,8 miliona evra do kraja ove sezone i 2,5 miliona evra za narednu sezonu.

Predsednik Zvezde Nebojša Čović je po tom pitanju u petak izjavio sledeće:

-Još ništa nije gotovo, radimo na tome. Kad bude završeno ovako ili onako, imaćete informaciju. Nismo ni daleko, nismo ni blizu. Luka je izašao sa tom objavom na mrežama, a posle ga je podržao Neda, Nedović. To su njihove želje i to je lep momenat ako mislite o hemiji u ekipi, onda vam to govori i daje dodatni podstrek. A druga stvar je da sam gledao danas druge objave, sa pričama od 6,9 i sedam miliona evra. Ljudi odmah napraviše matematiku, odmah je tu država, ovo-ono… Prvo, oko tih cifara koje se pominju – ne znam kakva je to mašta?-, a potom je nastavio:

„Mogu da razumem špansku ‘Marku’, ona je patriotski naklonjena Realu. Čini se da Reala boli. Mi smo bili jasni u našoj ponudi u skladu s našim određenim mogućnostima. Treba sabrati celu sezonu, proceniti trenutne finansijske mogućnosti i procenili smo da to u ovom trenutku možda možemo da napravimo i da priuštimo. Opet, još ništa nismo završili“, rekao je Nebojša Čović.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

11
14

12 Komentara

  1. Nije to 7 miliona neto nego bruto…i sam ce platiti ono Realu jer mu je od malih nogu zelja da igra u FMP

    8
    1
    Odgovori
  2. Volim Zvezdu pozdrav za presednika Čovića i želio bi za još jedno pojačanje a to je neki dobri centar pozdrav

    9
    18
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter