0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

SRUŠIO ZVEZDU I JUVENTUS: Sada je na meti Partizana! (VIDEO)

Objavljeno: 15.12.22 u 14:35

Kako saznaje Telegraf, krilni napadač Makabija iz Haife velika je želja Partizana.

Crno-beli su već stupili u neposredni kontakt sa šampionom Izraela i izrazili veliku želju za dovođenje Doleva Hazize. Makabi je potražio obeštećenje za svog igrača, koji ne bi imao ništa protiv da pojača klub iz Humske.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Sjajne partije je pružao dvadesetsedmogodišnjak za Makabi protiv Crvene zvezde u plej-ofu za ulazak u Ligu šampiona, gde je u Izraelu asistirao za sva tri gola u pobedi Izraelaca od 3:2, na Marakani je potom u revanšu promašio jedanaesterac, tačnije, njegov udarac je odbranio Milan Borjan, ali je bio jedan od najboljih pojedinaca na meču.

FOTO: STARSPORT

U Ligi šampiona je bio definitivno najbolji pojedinac Makabija, tako što je u jedinoj pobedi kluba iz Haife postigao dva pogotka protiv italijanskog velikana, Juventusa.

U Partizanu su nezadovoljni igrama Kvinsija Meniga, a ni sam igrač ne bi imao ništa protiv da napusti crno-bele ove zime, pa je pored Dijabatea, koji je jedno od najboljih letnjih pojačanja, potreban još jedan krilni napadač, a u Humskoj smatraju da je Haziza taj.

Pre Makabija iz Haife, branio je boje Bnei Jahude, zajedno sa bivšim igračem Partizana, Markom Jovanovićem, a potom i Hapoela Ramat Gan. Reprezentativac Izraela je od 2019. godine i bio je deo tima zajedno sa Bibarsom Nathom u minula četiri meča Lige nacija protiv Islanda i Albanije… Valja napomenuti da je tokom jeseni, tačnije sredinom oktobra povredio zadnju ložu, no, ta povreda je već prošlost i Haziza će biti spreman za nastavak takmičenja u prolećnom delu sezone.

8
4

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter