11
Evroliga

during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and EA7 Emporio Armani Milan at Aleksandar Nikolic Hall on December 15, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

KRAJ LJUBAVI IZMEĐU BERONA I ZVEZDAŠA: Pogrdno skandiranje nakon provokacija američkog beka! (VIDEO)

Objavljeno: 15.12.22 u 21:21

Taj pogodak je i rešio utakmicu.

Košarkaši Crvene zvezde doživeli su prvi poraz nakon 10 vezanih trijumfa, a bolja od njih bila je ekipa Olimpije i Milana u 14. kolu Evrolige. Rezutlat je bio 67:71, dok je utakmicu svojim pogotkom rešio upravo bivši član crveno-belih Bili Beron, pogotkom za 3 poena.

On je pored te, ubacio još 4 trojke, što je bilo dovoljno za 19 poena. Ipak, njegova gestikulacija nakon tog pogotka, iznervirala je čitav Pionir, koji je bio napunjen do poslednjeg mesta.

On je spuštao dlanove, pokazavši čitavoj hali da sedne, što je dovelo do burne reakcije. Navijači su odmah našli odgovor za sve ovo, a usledilo je pogrdno skandiranje Beronu.

– Fu*k you, Bili, Fu*k you Bili – pevali su svi u glas.

VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

10
2

11 Komentara

  1. Verovatno je baš kod njih naučio reč poštovanje. Svi ste slavili „trokorak“. Da se razumemo, ne mrzim zvezdu i imam poštovanje za trenutne igre, ali baš zbog načina na koji ste slavili trokorak i titulu, voleo sam da vam Beron postigne neregularan koš za pobedu.

    16
    8
    Odgovori
  2. Toliko o njima i ljubavi prema svojim velikim igracima..Ni jedan nikad ne updmti ih kao klub a nasi bivsi igraci ostaju dozivotni grobari uvjek omiljeni
    e tu je razlika ixmedje Partizana i Fmp- a .

    15
    18
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter