1
Evroliga

FOTO: STARSPORT

DUŠKO IVANOVIĆ NAKON PRVOG PORAZA U CRVENO-BELOM: „Srećne vam rane junaci!“

Objavljeno: 15.12.22 u 21:44

Bilo je lepo dok je trajalo.

Niz od 10 uzastopnih pobeda, od čega šest u Evroligi, je prekinut. Ekipa Olimpije iz Milana savladala je Crvenu zvezdu u Pioniru – 71:67.

Nisu imali dovoljno snage izabranici Duška Ivanovića za povratak u meč, koji je na kraju svojom trojkom rešio Bili Beron.

Trener crveno-belih, Duško Ivanović, istakao je još jedan loš ulazak u meč.

Početak utakmice nije bio dobar, slično kao protiv Žalgirisa. Stalno smo jurili rezultat. Dopustili smo im da pogode šest trojki u prvoj četvrtini, bili su to otvoreni šutevi i nismo imali nikakvu agresivnost. Čak i u drugoj četvrtini dugo nismo izašli iz bonusa, falila nam je ta agresivnost. – započeo je Ivanović.

Potvrdio je da Hasana Martina neće biti na terenu duži vremenski period.

Ima problema sa kolenom i biće duže vreme odsutan, ne znam tačno koliko dugo. – istakao je crnogorski trener.

during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and EA7 Emporio Armani Milan at Aleksandar Nikolic Hall on December 15, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Smatra da je nizom pobeda realnost nadmašila snove.

Mi smo u određenom periodu utakmice imali otvorene šuteve, ali kao da se uvukao strah. Do ove utakmice živeli smo jednu situaciju koja se u životu retko dešava. To je ono kad realnost nadmaši snove. To su bile ove pobede. Sad treba da počnemo dalje da radimo, i porazi su sastavni deo sporta. – smatra iskusni strateg.

Otkrio je potom i šta je poručio igračima u svlačionici.

Igračima sam rekao u svlačionici: ‘srećne vam rane, junaci’. Ove greške koje smo pravili, moramo ispraviti, okrećemo se sledećoj utakmici. Mi smo imali šansu da dobijemo meč, bila su dva-tri momenta koja su odlučila utakmicu, iako smo bili 20 poena u zaostatku, ali to je košarka. Ja radim onako kako mislim da treba, da igračima vratim samopouzdanje. Borićemo se uvek do poslednje sekunde da pobedimo, a šta će biti na kraju, videćemo. – zaključio je Duško Ivanović.

during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and EA7 Emporio Armani Milan at Aleksandar Nikolic Hall on December 15, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

U 15. kolu Evrolige Crvena zvezda će gostovati ekipi Olimpijakosa.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter