0
Evroliga

during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and EA7 Emporio Armani Milan at Aleksandar Nikolic Hall on December 15, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

BILI BERON SE OGLASIO NAKON UVREDA NAVIJAČA „Ova hala je jedna od najboljih, nema ljutnje!“ (VIDEO)

Objavljeno: 15.12.22 u 21:39

Evo šta je imao da kaže.

Košarkaši Olimpije iz Milana savladali su Crvenu zvezdu u 14. kolu Evrolige sa 67:71 i tako su prekinuli niz od 9 poraza u ovom takmičenju. Sa druge strane Crvena zvezda je nakon 10 vezanih pobeda poklekla, a heroj ove pobede gostiju bio je upravo bivši igrač srpskog kluba Bili Beron.

On je pored te, ubacio još 4 trojke, što je bilo dovoljno za 19 poena. Ipak, njegova gestikulacija nakon tog pogotka, iznervirala je čitav Pionir, koji je bio napunjen do poslednjeg mesta. Posle samog meča, Beron se obratio medijima.

– Znao sam da će biti teška atmosfera, ali smo mi igrali odlično s obzirom na okolnosti. Bili smo smireni. Sjajna pobeda za nas, dugo nismo to iskusili. Važno je da smo završili meč kako treba, olakšanje je. Srećan sam zbog tima. Ovo je najteže mesto za igranje u Evropi – počeo je Beron.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Njegova proslava pogotka za pobedu, nije se svidela navijačima Crvene zvezde, koji su se našli isprovocirani, pa su mu kasnije i pogrdno skandirali.

– Volim ovu halu, jedna je od najboljih na svetu. Pogotovo u ovoj atmosferi. Volim ovaj klub. Nema ljutnje. Idemo dalje – zaključio je Beron.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter