2
Katar 2022

Foto: Twitter/@HNS_CFF

MODRIĆ POSLE SVEGA KRIVI SUDIJE: Kapiten Hrvatske besan zbog dosuđenog penala za Argentinu!

Objavljeno: 14.12.22 u 08:09

Smatra da jedanaesterac uopšte nije postojao

Fudbalska reprezentacija Hrvatske je sinoć poražena od Argentine rezultatom 3:0 u utakmici polufinala Svetskog prvenstva u fudbalu.

Vidno rezočaran ishodom ovog meča bio je kapiten „vatrenih“ Luka Modrić, koji je počeo da krivi sudije nakon ovog debakla njegovog tima.

VESTI SA MUNDIJALA:

Po mom mišljenju, taj prvi gol, nije bio jedanaesterac. Morao je prvo da bude korner za nas, nakon toga sudi nepostojeći jedanaesterac, to se nikada ne sudi na ovakvim utakmicama. Mislim da smo do tada kontrolisali stvar, falilo nam je volje da budemo opasniji. Nisu nam stvarali probleme do penala. To me malo žalosti. Dođe onda taj gol gde su imali sreće. Bilo je teško posle igrati. To je to – rekao je Modrić.

Ipak, Hrvati imaju još jedan meč pred sobom, a to je utakmica za treće mesto za koju će morati da se resetuju.

Naravno, kao što sam rekao, igramo veliku utakmicu u subotu. Bilo bi jako važno da osvojimo to treće mesto. Posle svega što smo ovde uradili, kako smo se ponašali, bilo bi šteta da ispustimo treće mesto. Treba se pripremiti mentalno za tu utakmicu – dodaje Modrić.

Postojala su nadanja da bi opet moglo da se izbori finale Mundijala.

Razočarani smo, ali teško je razgovarati da li bi nam neko ponudio ili ne. Nismo razmišljali o tome, hteli smo da budemo u finalu, ali na kraju nismo. Nadam se da ćemo biti na nivou – zaključio je Modrić.

0
3

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter