0
Katar 2022

FOTO: Screenshot

ARGENTINCI BACILI DRES HRVATSKE U KANTU ZA SMEĆE: Gaučosi se malo zaneli u slavlju! (VIDEO)

Objavljeno: 14.12.22 u 12:17

Hrvati su besni!

Fudbalska reprezentacija Argentine savladala je sinoć selekciju Hrvatske, 3:0 i tako obezbedila sebi mesto u finalu Svetskog prvenstva u Kataru.

Večeras do 20 časova ćemo saznati drugog finalistu, a za to mesto će se boriti Francuska i Maroko.

Nakon utakmice u svlačionici Gaučosa nastalo je veliko slavlje. Delić atmosfere podelio je na svom TikToku, fudbaler Argentine, Paulo Dibala.

Međutim, na tom snimku se vidi jedan detalj koji se nikako nije dopao ljudima u Hrvatskoj. Prve svega Argentinci su slavili sa visoko podignutim dresovima Vatrenih, a potom ih bacali u kantu za smeće.

@paulodybala VAMOS ARGENTINAAAAA 💙💙💙💙#fyp #argentina #worldcup ♬ sonido original – Paulo Dybala

Čini se kako se u tu kantu zapravo ubacuju stvari koje su za pranje s obzirom da se vidi kako jedan igrač Argentine vadi trenerku svoje reprezentacije upravo iz te kante. Bez obzira, o ovome će se sigurno pričati.

Nije to Gaučosima prvi incident u svlačionici. Nakon pobede nad Meksikom u grupi, Lionel Mesi je snimljen kako gazi po dresu te države tokom slavlja.

NAJNOVIJE IZ KATARA:

2
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter