0
Katar 2022

Foto: Twitter/@England

TEN HAG O MEGVAJERU: Saigrači znaju šta može! (FOTO)

Objavljeno: 13.12.22 u 08:36

Menadžer Mančester junajteda često daje izjave vezane za svoje igrače, koji su bili na Mundijalu u Kataru, pa je tako posle pohvala Rašfordu, u sličnom ritmu pričao o Megvajeru.

„Pitali su me mnogo puta da li je Megvajer dovoljno dobar da igra na najvišem nivou. Jasno je da jeste“ bile su prve reči Holanđanina, koji je dodao:

„Za Englesku skoro sve vreme pruža dobre igre. Imao je period u Mančesteru tokom kojeg je igrao loše, ali logično je da svako ima poteškoće. Naporno radi i vratio je samopouzdanje, vidite to po igrama za reprezentaciju“ istakao je on jer je Megvajer u svakom susretu u Kataru bio među starterima, a samo na premijeri protiv Irana nije dočekao poslednji zvižduk na terenu. Menadžer Mančestera se nada da su mu igre na Mundijalu dale dodatno samopouzdanje i da će se to odraziti i na klupskom nivou:

NAJNOVIJE IZ KATARA:

„Želimo da to donese na terenu za Mančester Junajted. Očekujem od njega, saigrači znaju šta može… Ako to uspe, biće naš značajan adut“ naglasio je on, pa pričao o sledećem susretu Junajteda u Premijer ligi, gde će gotovo izvesno Megvajer biti starter, jer se nekolicina njegovih kolega, defanzivaca nalazi još uvek u Kataru (Varan i Martinez), a meč sa Notingem Forestom je na programu 27. decembra:

„Imam dva ili tri dobra igrača na poziciji desnog centralnog beka. Posle Brentforda, morao sam da promenim mentalitet. Nije imao sreće da je taj trenutak bio loš za njega, ali to ništa ne govori o njegovom kvalitetu. Rafa (Varan) je ušao i radi dobro. U vrhunskom fudbalu postoje zakoni igre. Morate iskoristiti svoju šansu. Jedino što Megvajer treba da uradi je da dobro trenira i da dobro igra. Ima minute, ima ritam. Doćiće i šansa“ zaključio je Ten Hag.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter