0
Katar 2022

Foto: Twitter/@England

TEN HAG NAHVALIO RAŠFORDA: Na njegovoj poziciji nema boljeg igrača na svetu, sa izuzetkom Mbapea! (FOTO)

Objavljeno: 12.12.22 u 21:35

Menadžer Mančester Junajteda, nahvalio je svog igrača, Markusa Rašforda, koji je imao više nego zapaženu ulogu na Mundijalu u Kataru.

Engleska je svoje učešće na Svetskom prvenstvu završila u četvrtini finala, ali je utakmica protiv Francuske bila možda i najbolja od ostalih mečeva u ovoj fazi takmičenja. Erik Ten Hag se oglasio i imao samo reči hvale za desetku Mančester junajteda, Markusa Rašforda:

NAJNOVIJE IZ KATARA:

„Od prvog trenutka sam prepoznao njegov ogroman potencijal. Mislim da trenutno na njegovoj poziciji nema boljeg igrača na svetu, sa izuzetkom Mbapea“ započeo je Ten Hag, pa nastavio:

Rašford je mnogo napredovao u poslednje vreme. Sa i bez lopte. Videli ste to i na Svetskom prvenstvu. Setite se drugog gola protiv Velsa kada je naparavio pritisak i osvajio loptu za tim. Radio je dobar posao za Englesku.“ istakao je, pa poslao poruku svom prvotimcu:

„Uvek mu govorim da na trening dolazi sa osmehom na licu. Kada si srećan onda dobijaš dodatnu energiju da sve što radiš bude još bolje i uspešnije“ zaključio je holandski stručnjak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter