2
Evroliga

FOTO: Twitter/Screenshot

POBEDIO ŽALGIRIS PA SE ZAPUTIO U KAFIĆ: Duško Ivanović i prepoznatljiv osmeh na licu! (VIDEO)

Objavljeno: 13.12.22 u 22:42

Bili su oduševljeni što ga vide.

Košarkaši Crvene zvezde zabeležili su 10. pobedu u nizu od dolaska Duška Ivanovića na mesto trenera. Ovog puta u prepunom Pioniru savladan je Žalgiris sa 77:73, a po završetku konferencije za medije Ivanović se zaputio u kafić ispred dvorane.

Crnogorski stručnjak odmah je primećen i pozdravljen od strane prisutnih, a neki su i popričali sa njim. Ivanović je na konferenciji za medije pričao o sjajnom dvojcu koji predvodi crveno-bele.

On je na konstataciju da je lako kada ima Vildozu i Nedovića u timu, odgovorio potvrdno, ali je napomenuo i učinak ostalih, koji nikako ne treba zaboraviti. Na samom kraju, strateg Zvezde je zaključio da je njegov tim pogodio kada je bilo važno.

– Slažem se. Ali, hajde da ne zaboravimo i ostale igrače koji su dali veliki doprinos, ne samo na ovom meču, već i na prethodnim. Ovi koji su mogli da igraju, bili su super. Žalgiris je igrao odličnu odbranu na liniji dodavanja. U takvoj odbrani je teško da pogodiš, ali smo pogodili kada je bilo važno, bio je jasan Ivanović.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

27
1

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter