2
Evroliga

FOTO: STARSPORT

„OVO NAM SE DEŠAVA IZ MEČA U MEČ“: Obradović analizirao Partizanov poraz u neizvesnoj završnici!

Objavljeno: 13.12.22 u 23:04

Kao da gledamo isti film više puta.

Partizan je izgubio još jednu neizvesnu završnicu, ovog puta na gostovanju Asvelu u 13. kolu Evrolige. Domaći su se zahvaljujući sjajnom Nandu De Kolou bolje snašli u dramatičnom finišu, a crno-beli kao i protiv Cedevita Olimpije, nisu uspeli da šutnu na koš.

Po završetku ovog duela, medijima se obratio Željko Obradović, koji je istakao da je njegov tim faulirao najboljeg šutera penala, a da potom nije uspeo da šutne na koš. Iskusni stručnjak, napomenuo je da se slični scenariji dešavaju iz meča u meč, a na kraju je čestitao i Asvelu.

Faulirali smo najboljeg šutera penala, onda smo hteli da postignemo poene posle tajmauta, ali smo izgubili loptu, nismo ni šutnuli. Desilo se to i pre dve noći, isto nismo šutnuli na kraju. Moj tim je mogao da dobije ovo, ali to nije dovoljno, borio se, pokušavao. Ovo se dešava iz meča u meč, već sedam-osam utakmica. Svaka čast Asvelu, jer moram to da uradim. Imali su više sreće ili su bili pametniji, na kraju su pobedili – počeo je Obradović.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Najtrofejniji evropski trener potom se osvrnuo na partiju Nanda De Koloa, koji je bio najefikasniji igrač na meču.

On je jedan od najboljih igrača u poslednjih deset godina. Odigrao je neverovatnu utakmicu večeras. Svaka mu čast za celu karijeru, ali i ovaj meč večeras – zaključio je Obradović.

0
2

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter