0
Katar 2022

FOTO: Twitter/Argentina

MESI UZBUĐEN NAKON POBEDE NAD HRVATIMA: „Ova ekipa je luda, jedna utakmica do ostvarenja svih snova!“

Objavljeno: 13.12.22 u 23:37

Apsolutno zaslužen plasman u finale.

Fudbaleri Argentine ubedljivo su savladali Hrvatsku u polufinalu Svetskog prvenstva u fudbalu rezultatom 3:0. Najbolji igrač južnoameričke selekcije Lionel Mesi, u pobedi je učestvovao sa golom i asistencijom, dok Hrvati nisu imali odgovor na njegove majstorije.

Po završetku susreta, Mesi je medijima rekao da je veoma uzbuđen i da ih jedna utakmica deli do ostvarenja svih snova. Takođe, zaključio je da je ova grupa igrača luda i da su ljudima tražili poverenje – što su i dobili.

– Vrlo sam uzbuđen zbog svega ovoga. Finale je sve ono što smo hteli. Naši navijači i porodice su nas pratili kroz Svetsko prvenstvo. Ovo je nešto posebno i nedostaje nam još jedna utakmica da ostvarimo svoje snove. Ljudima smo tražili da veruju u nas. Ova grupa igrača je luda – istakao je Mesi.

Drugo polufinale Mundijala u Kataru, igraće selekcije Francuske i Maroka u sredu od 20 časova. Meč za treće mesto na programu je u subotu, dok je veliko finale zakazano za nedelju.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter