0
Katar 2022

FOTO: Twitter/@HNS_CFF

KAD SE MODRIĆ OTVORI: Luka potrošio dva miliona evra na poklone saigračima i članovima tima!

Objavljeno: 13.12.22 u 15:34

Svima isti poklon.

Fudbalska reprezentacija Hrvatske večeras od 20 časova igra polufinale Mundijala u Kataru protiv selekcije Argentine.

Hrvati su ponovo „čudo“ prvenstva (uz Maroko, naravno) s obzirom da su ponovo dogurali do završnice, a samim tim priča se o njihovim igračima.

U centru pažnje je onaj najveći među njima, Luka Modrić.

Njegov saradnik Sajmon Bastijen ispričao je jednu zanimljivu iz 2018. godine.

Upravo je osvojio Zlatnu loptu, iste godine osvojio je Ligu šampiona i bio srebrni na Svetskom prvenstvu i postao najbolji igrač turnira, ali kada sam ga upoznao, shvatio sam da je on najpristojnija sportska zvezda koju sam ikada upoznao. I upoznao sam mnogo njih. – rekao je Bastijen.

Tom prilikom on je Luki doneo sat Brejtling koji je želeo tada da sarađuje sa Hrvatom.

Seli smo da popijemo piće, a on je pogledao na svoj sat. U stvari, i ja sam zurio u njega i rekao sam mu da nosi veoma lep sat. On mi se ljubazno zahvalio i onda je, izgleda, dobio ideju. – izjavio je stručnjak za brendiranje.

FOTO: Twitter/@HNS_CFF

Luka je tada na rucio nosio Dejton Roleks sat koji je vredan 40 hiljada evra.

Kaže mi da se tim satom počastio nakon što je osvojio Zlatnu loptu, ali dodaje da je kupio ukupno 25 satova za svoje saigrače iz Real Madrid i još 25 za saigrače iz reprezentacije. Ali poklone nisu dobijali samo njegovi saigrači, kupovao ih je za vozače autobusa, lekare, fizioterapeute i asistente. – otkrio je Bastijen.

Iz ove priče, može se zaključiti da je Modrić potrošio čak dva miliona evra na saigrače i radnike u klubu odnosno reprezentaciji.

NAJNOVIJE IZ KATARA:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter