0
Katar 2022

BELGRADE, SERBIA - FEBRUARY 18: Zlatan Ibrahimovic of AC Milan looks on prior to the UEFA Europa League Round of 32 match between Crvena Zvezda and AC Milan at on February 17, 2021 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

IBRAHIMOVIĆ IMA SVOG FAVORITA ZA OSVAJANJE MUNDIJALA: „Zapisano je u zvezdama ko će osvojiti!“

Objavljeno: 13.12.22 u 15:54

Neće se svima svideti.

Tema broj jedan u fudbalskom svetu svakako jeste Svetsko prvenstvo u Kataru koje sada ulazi u samu završnicu.

Predikcijama za osvajača bavio se i Zlatan Ibrahimović.

Već je zapisano u zvezdama ko će da osvoji Svetsko prvenstvo i svi znate na koga mislim. Leo Mesi će da podigne trofej, jer je tako zapisano. – tvrdi napadač Milana.

Smatra da su Francuska i Hrvatska jake fudbalske zemlje, ali da mu jednostavno osećaj kaže da će upravo Gaučosi podići Zlatnu Boginju.

Zlatan Ibrahimovic UEFA Europa League Milan – Crvena Zvezda 25.2.2021. Feb. 25. 2021. Liga Evrope, Milano – Crvena Zvezda foto: Nikola Mitic / STARSPORT

Ističe da ga nije iznenadilo polufinale Maroka jer je bio svestan njihovog kvaliteta.

Nije me to iznenadilo. Znao sam koliko su dobri i pre Mundijala, ali ljudi vole da uživaju u takvim pričama na ovim turnirima. – zaključio je Ibra.

Prvo polufinale Argentine i Hrvatske, na programu je od 20 časova večeras, dok se okršaj Francuske i Maroka igra sutra u istom terminu.

NAJNOVIJE IZ KATARA:

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter