0
Katar 2022

Foto: Youtube/Screenshot

DANAS SE IGRA PRVO POLUFINALE NA MUNDIJALU: Ronaldo otkrio za koga će navijati! (FOTO)

Objavljeno: 13.12.22 u 08:55

Večeras od 20 časova igra se prvo polufinale Mundijala u Kataru, a sastaju se Argentina i Hrvatska.

Legendarni Ronaldo Nazario da Lima, poznatiji kao Zuba, za Marku je otkrio za koga će navijati na ovom meču, s obzirom da je Hrvatska uskratila Brazilu šansu da se bori za „Boginju“, dok je Argentina najveći rival njegovoj zemlji:

NAJNOVIJE IZ KATARA:

„Ne mogu vam dati odgovor u ime celog Brazila. Ali mogu u svoje ime. Bio bih srećan zbog Mesija, naravno, ali između Brazila i Argentine postoji veliko rivalstvo, pa ne želim da budem licemer i da kažem da bih se veselio pobedi Argentine, jer to nije istina“ bio je jasan, a onda pričao o utakmici četvrtine finala između Brazila i Hrvatske:

„Nismo znali da ukrademo vreme nakon što smo dali gol. Morali smo da budemo pametniji, to je jedino što nam je falilo da prođemo. Brazil je igrao jako dobro, ali mu je nedostajalo iskustva da zadrži tih 1:0″ naglasio je Ronaldo, a onda imao samo reči hvale za reprezentaciju Hrvatske i Luku Modrića:

„Impresivno je koliko trči, kako igra… Fantastično, tehnički je neverovatan. Ali ne samo on, nego i sredina Hrvatske. Kako su nam sakrili loptu! Pripazite šta bi mogli da urade na ovom SP“ zaključio je legendarni Brazilac.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter