0
Katar 2022

FOTO: Twitter/@HNS_CFF

DALIĆ NAKON ELIMINACIJE: ‘Da nam je neko ovo ponudio pre prvenstva, prihvatili bi!’

Objavljeno: 13.12.22 u 22:55

Odigrali su njegovi izabranici hrabro, ali rival je bio dosta bolji! 

U okviru polufinala Svetskog prvenstva u Kataru na stadionu Lusail, snage su odmerile reprezentacije Argentine i Hrvatske. Slavili su ‘Gaučosi’ sa 3:0, golovima Mesija i dvostrukog strelca Alvareza. Nakon meča vidno skrhan, ali i ponosan bio je selektor reprezentacije Hrvatske, Zlatko Dalić.

FOTO: Selección Argentina

‘Čestitam Argentini na pobedi i plasmanu u finale, imali smo kontrolu, čuvali smo posed, desila se kontra pa penal pa gol iz kornera. Nekad te sreća pomazi, nekad ti vrati na drugi način. Nemamo vremena za kukanje. Ma mi smo imali dosta dobru situaciju, dobivali dubinu i loptu na bok, mi smo sve napravili i pripremili i došli do gola, fali nam istinski klasični napadač, da to probijemo. Znamo što jesmo, a što nismo i to je to.’ – rekao je Dalić nakon meča, da bi potom dodao:

FOTO: Selección Argentina

‘Koliko sam shvatio naši momci su se bunili protiv kornera, ne razumem iz te akcije mi primimo gol iz penala. Izgubili smo, nemam momcima šta da zamerim, ali sad moramo dići glavu i spremiti se za utakmicu u subotu.’ – reči su hrvatskog selektora, koji je na pitanje o borbi za bronzu jasno odgovorio:

‘Da je nama neko ponudio ovo pre prihvatili bismo i naravno da smo ponosni. Idemo u borbu za treće mesto.’ – zaključio je Dalić.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter