0
Katar 2022

FOTO: Twitter/@HNS_CFF

ARGENTINCI SMATRAJU: Dalić je napravio istu grešku kao Van Gal!

Objavljeno: 13.12.22 u 12:50

Zanimljiv stav.

Velika prašina podigla se oko meča Holandija-Argentina na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Počelo je i pre samog meča gde je iskusni selektor (sada već bivši) Holandije, Luj van Gal, „peckao“ pre svega Mesija, a onda i neke druge igrače Argentine. Takođe, najavljivao osvetu za 2014. godinu kada su ih Gaučosi izbacili u polufinalu.

Van Gal je pre meča sa Argentinom rekao da Mesi ne učestvuje u odbrani, a osim toga, argentinski list Klarin smatra da su ove reči Holanđanina naljutile asa PSŽ-a.

On je igrač koji može da odluči utakmicu individualnom akcijom. U polufinalu 2014. godine smo igrali protiv Argentine, koja nije takla loptu, a mi smo izgubili na penale. Sad želimo osvetu. – rekao je Van Gal uoči četvrtfinala.

Sada je i Zlatko Dalić, selektor Hrvatske, napravio sličnu grešku smatraju u ovom listu.

Ne trči puno, ne trči ni za loptom. On čeka loptu svom snagom i energijom. Ne sudeluje u obrani i ne smemo da mu dozvolimo da primi loptu jer pravi najviše problema, s obzirom na to da je najbolji igrač na svetu u poslednjih deset godina. – istakao je Dalić.

FOTO: Twitter/@HNS_CFF

Videćemo hoće li ovo biti dodatna motivacija Mesiju, koji je susret sa Holandijom završio sa jednom magičnom asistencijom i golom, a siguran je bio i u penal ruletu.

Utakmica polufinala između Hrvatske i Argentine igra se večeras od 20 časova.

NAJNOVIJE IZ KATARA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter