0
Fudbal

Foto: Twitter/@selecaoportugal

RONALDO ĆE IMATI NOĆNE MORE OD NJEGA: Prvo ga izbacio iz nacionalnog tima, a sada će ga zameniti u Mančester junajtedu!

Objavljeno: 12.12.22 u 19:20

Teško da će ovako zaraditi simpatije jednog od najboljih svih vremena

Odlično Svetsko prvenstvo iza sebe ima mladi Gonsalo Ramoš, koji bi mogao da bude prava zvezda zimskog prelaznog roka koji je pred nama.

On je dobio šansu od strane Fernanda Santoša ispred Kristijana Ronalda i malo je reći da ju je iskoristio na meču osmine finala protiv Švajcarske gde je postigao het-trik.

VESTI SA MUNDIJALA:

Sada je počelo da se kalkuliše gde bi mladi portugalski napadač mogao da nastavi karijeru, a verovali ili ne to bi mogao da bude Mančester junajted. Da, sada već bivši klub Kristijana Ronalda!

Da podsetimo, slavni fudbaler je nakon svoje izjave o tome da mu se ne sviđa kako funkcionišu stvari u Junajtedu napustio klub i sada je slobodan u traženju novog angažmana.

Sadašnji klub Ramoša ekipa Benfike ipak će sačekati neku unosnu ponudu pošto ona njega procenjuje na nekih 120.000.000 evra i teško da će prihvatiti nešti ispod toga.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter