0
Katar 2022

(191116) -- ZENICA, Nov. 16, 2019 (Xinhua) -- Robert Prosinecki, coach of Bosnia and Herzegovina (BiH), reacts during the UEFA EURO 2020 qualifier Group J match between BiH and Italy in Zenica, Bosnia and Herzegovina on Nov. 15, 2019. Italy won 3-0. (Photo by Nedim Grabovica/Xinhua)

PROSINEČKI OTVORIO DUŠU PRED POLUFINALE SP: „Ne bi bilo pravedno za fudbal da Mesi ne bude šampion!“

Objavljeno: 12.12.22 u 14:43

Ipak, veruje u Hrvatsku.

Fudbaleri Hrvatske igraće polufinale Svetskog prvenstva protiv selekcije Argentine i to u utorak od 20 časova. Ovo je novi ogroman uspeh za selekciju koju sa klupe predvodi Zlatko Dalić, a u susret polufinalnom meču, proslavljeni jugoslovenski fudbaler Robert Prosinečki, istakao je da ako Mesiju bude dan, niko ga ne može zaustaviti.

Svi znamo da ako je Mesiju dan, niko ne može da ga zaustavi, ali smo već jednom pobedili Argentinu sa Mesijem na terenu. Ne bi bilo pravedno za fudbal da Mesi ne bude svetski šampion – počeo je Prosinečki.

Potom je ulogu favorita prepustio Argentini, ali nikako nije otpisao Hrvatsku.

– Ako mene pitate, Argentina je favorit, ali sa Hrvatskom se nikad ne zna. Može da izgubi od bilo koga ili bilo koga da pobedi. Sigurno će biti zabavan meč, a znamo da Argentina već dugo nije bila šampion i da bi ovo mogla da bude poslednja utakmica za Mesija na Svetskom prvenstvu.

VESTI O MUNDIJALU:

Na samom kraju, Prosinečki je i detaljnije analizirao obe ekipe. Zaključio je da Hrvatska ima bolju sredinu terena, što je sa druge strane, najslabija tačka Gaučosa.

Moram da kažem da Hrvatska ima bolju sredinu terena od Argentine – Modrić, Kovačić i Brozović su tu. A sredina je najslabiji deo Argentine jer im fali neko uz Mesija… Čuo sam da fudbaleri Argentine veruju u Skalonija i svidelo mi se kako je to izgledalo protiv Holandije, tako da nas svakako čeka zanimljiv meč – zaključio je Prosinečki.

2
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter