0
Fudbal

FOTO: Twitter/@HNS_CFF

JOŠ JEDAN HRVAT NA METI EVROPSKIH VELIKANA: Barseloni očajnički treba desni bek!

Objavljeno: 12.12.22 u 18:11

Hrvatski fudbaler koji je prethodnih godina igrao za Seltik u razmatranju za transfer karijere

Fudbalska reprezentacija Hrvatske već dva Mundijala za redom pokazuje zavidan nivo igre, tako da nije ni čudo što skauti pomno prate svaki potez kako dobro poznatih, tako i novih igrača.

Procenjuje se da su evropski klubovi spremni da Joška Gvardiola plate čak 100 miliona evra, a golman-heroj iz Katara, Dominik Livaković, mogao bi da stane između stativa Bajern Minhena. Pored njih, jak utisak na ovogodišnjem Svetskom prvenstvu u Kataru ostavio je i desni bek Josip Juranović. On je navodno prva želja Barselone za zimski prelazni rok!

Naime, Barselona je pokušala da svoju postavu ojača dovođenjem Ektora Beljerina iz Arsenala, ali se on pokazao daleko od sposobnog da igra na nivou koji je potreban petostrukom osvajaču Lige Šampiona. Eksperimentisanje sa Serđijem Robertom i Danijem Alvešom se takođe pokazalo neuspešnim – nije ni čudo što Barsa pomno prati i čeka da se jedan od najboljih defanzivaca ovog svetskog prvenstva, Juranović, oprosti od Seltika.

Josip Juranović je igrao u Dubravi, Hajduku iz Splita i Legiji, tako da bi ovaj transfer neosporivo bio kruna njegove klupske karijere.

 

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter