1
Katar 2022

Foto: Twitter/@HNS_CFF

DALIĆA IZNERVIRAO NOVINAR PRED ARGENTINU: Mi smo u polufinalu SP, tu je pcela priča gotova!

Objavljeno: 12.12.22 u 15:32

Žele još više.

Selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske Zlatko Dalić, obratio se medijima pred utakmicu polufinala Svetskog prvenstva, koju njegova selekcija igra protiv Argentine. Taj duel, na programu je u utorak od 20 časova, a Dalić je istakao da je ovo veliki uspeh ua Hrvatsku, posebno što je to urađeno na 2 uzastopna prvenstva.

Ušli smo među četiri najbolje reprezentacije sveta. Velika je stvar da to uspemo na dva uzastopna Mundijala. Želimo više, pošto igramo protiv velike Argentine, koju predvodi Lionel Mesi. Veći je pritisak na njima, pošto znamo kako igraju i u kom smeru žele da odvedu utakmicu. Optimista sam i verujem igračima, pokazali su kvalitet i karakter. Bez toga ne bismo došli do polufinala. Nećemo da se prilagođavamo rivalu, igraćemo svoju igru i na rezultat – počeo je Dalić.

Kao recept za meč sa Argentinom, Dalić navodi utakmicu četvrtfinala sa Brazilom. Zaključio je i da niko ne želi da bude umoran i da ekipa zna koliko treba da se potroši.

Potrošili smo se kroz dva produžetka, ali smo stigli do polufinala. Imamo snage, volje i energije. Na svakom meču smo dali sve od sebe, a tako ćemo i protiv Argentine. Znamo koliko moramo da se potrošimo i na to smo spremni. Neću da pitam momke da li su umorni, oni ne žele da budu umorni.

Na samom kraju jedan egipatski novinar upitao je Dalića da prokomentariše „dosdnu“ igru njegove ekipe, na šta je selektor Hrvatske imao odgovor.

– Mi igramo na rezultat i mi smo u polufinalu SP. Tu je cela priča gotova.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

1 Komentara

  1. Svaka čast na plasmanu. Nadam se samo da je cela priča gotova u polu- finalu, što se vas ustaša tiče. Jer, onaj koji spominje nekakve „branitelje“ od pre 30 god… ne znam dal’ zaslužuje bilo koju reč o njemu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter