0
Katar 2022

FOTO: Twitter/@FIFAWorldCup

VINISIJUS OBEĆAVA SUNARODNICIMA: „Brazil će da osvoji Mundijal 2026. godine!“

Objavljeno: 11.12.22 u 15:29

Nikako da se pomire sa ispadanjem.

Veliki šok nastao je u Brazilu kada je njihova reprezentacija ispala sa Mundijala (na koji je došla kao prvi favorit) nakon što je Hrvatska bolje izvodila penale.

Završili su brazilski fudbaleri u suzama.

Sada se oglasio igrač Real Madrida, Vinisijus Žunior.

Plakao sam na terenu, plakao sam u svlačionici, plakao sam u avionu, plakao sam kad sam došao kući i plakaću kad god pomislim koliko smo bili blizu… Najgori dan u mom životu. – započeo je krilni fudbaler.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vinicius Jr. ⚡️🇧🇷 (@vinijr)

Kako navodi, reči jednostavno ne mogu da opišu njegovo razočarenje.

Ovaj tekst sam napisao i obrisao nekoliko puta. Reči ne mogu da opišu razočarenje, ali suze ostaju. Osmeh je nestao. Biće mi potrebno vreme da ponovno pronađem sreću. Ali volim fudbal i to će da mi da nove prilike da vratim Brazil tamo gde zaslužuje da bude, na vrh! Božji planovi su dosta veći od naših. Vratićemo se jači nego ikada. – napisao je fudbaler Reala.

Za kraj, svojim sunarodnicima je obećao nešto – Brazil će osvojiti Mundijala 2026. godine, koji se inače održava u SAD, Meksiku i Kanadi.

Nismo uspeli u važnom trenutku i sve smo vas izneverili. Oprosti Brazile i hvala ti na ljubavi i podršci. Bili ste sjajni! Brazil će da osvoji svet 2026. godine, zapamtite ovo. – zaključio je Vinisijus.

NAJNOVIJE IZ KATARA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter