2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Cedevita Olimpija/Ales Fevzer

OBRADOVIĆ NAKON PORAZA SVESTAN DA SU POTREBNE PROMENE: Vreme će pokazati kako ćemo sve rešiti!

Objavljeno: 11.12.22 u 21:36

Zahvalio se i navijačima.

Košarkaši Partizana poraženi su od Cedevita Olimpije sa 77:74 u 10. kolu AdmiralBet ABA lige. Crno-beli su se držali u toku čitavog meča, u jednom momentu su poveli, ali su domaći bili sigurniji u završnici.

Nakon ove utrakmice, medijima se obratio trener beogradskog tima Željko Obradović, koji se pre svega zahvalio navijačima. Ipak, istakao je da im Partizan ne vraća ovu podršku rezultatima i da će neke stvari morati da se promene.

– Fenomenalna atmosfera, hvala navijačima koji su došli, mi smo tim koji ima publiku gde god. Hvala im na tome, ali mi im ne vraćamo i to je nešto što me zaista mnogo boli. Ne dajemo, ne mogu da kažem da se nisu borili, ali nije dovoljno. Nije dovoljno i moraćemo neke stvari da promenimo – počeo je Obradović.

VESTI O PARTIZANU:

Mnoge je začudilo kada je trener crno-belih izveo Alena Smailagića nakon 34 sekunde u prvoj deonici, a Obradović je objasnio da su neke stvari za tim. Takođe, zaključio je da će vreme pokazati kako će se pojedine greške ispraviti.

– Postoje neke stvari koje su za tim. Ja nikad nisam izlazio u javnost da napadam igrače, niti ću ovog puta, ali mi između sebe pričamo, radimo, ali neke stvari su evidentne. E sad, kako ćemo da rešimo, vreme će pokazati.

1
4

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter