0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

LITVANCE ČEKA PAKAO U BEOGRADU: Crvena zvezda uz ogromnu podršku navijača napada Žalgiris!

Objavljeno: 11.12.22 u 16:09

Očekuje nas ogroman priliv navijača

Mnogo drugačije deluje Crvena zvezda od dolaska Duška Ivanovića na kormilo ekipe, a najbolji svedok tome je čak devet pobeda u nizu u svim takmičenjima.

Najteža je verovatno izvojevana u prošlom kolu Evrolige protiv Partizana i to na gostujućem terenu, a sledeća prepreka biće nezgodni Žalgiris.

VESTI O ZVEZDI:

Ono što svakako raduje sve u klubu da dobre rezultate Crvene zvezde prate i navijači, pa je tako gotovo čitav kontigent karata za meč sa litvanskim šampionom rasprodat.

KK Crvena zvezda obaveštava sve naše navjače koji žele da dođu i da bodre naš tim u dve izuzetno važne utakmice, da je interesovanje za ove utakmice ogromno, kapacitet dvorane je gotovo rasprodat, jer je izuzetno mali broj karata ostao u slobodnoj prodaji!

Već sada, za meč sa Žalgirisom, karata za tribine A,B i C gotovo da više nema, a preostao je mali broj kontigent karata za tribinu D i partere – navodi se u saoštenju crveno-belih.

8
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter