0
Katar 2022

Humanitarni Fudbalski Mec Beograd, 24.05.2016 Head coach Bora Milutinovic foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

LEGENDARNI BORA MILUTINOVIĆ VERUJE DA HRVATI MOGU DO FINALA: „Kako i ne kada imaju takve igrače!“

Objavljeno: 11.12.22 u 20:18

Ostalo je još malo do kraja prvenstva.

Nakon jučerašnjeg dana, saznali smo i drugi polufinalni par na Svetskom prvenstvu u Kataru. Od ranije je poznato da će se Hrvatska sastati sa Argentinom, a sada znamo da će drugi susret igrati Francuska i Maroko.

O svemu tome, pričao je i legendarni srpski trener Bora Milutinović, koji je vodio čak 5 različitih selekcija na Svetskim prvenstvima. On je otišao u trening kamp selekcije Hrvatske, a bio je oduševljen onim što je video.

Želeo sam da vidim kako se radi, sada je sve drugačije nego u moje vreme. Tereni su idealni, kamere su na svakom koraku, uslovi za rad su idealni, istakao je Bora Milutinović u razgovoru za hrvatske medije.

VESTI O MUNDIJALU:

Potom je progovorio i o polufinalnom meču, koji Hrvati igraju protiv Argentine. Milutinović je zaključio da komšije imaju šanse, ali da to ne čudi uzevši u obzir sa kakvim igračima raspolažu.

Pobediće onaj koji postigne više golova. Mnogo stvari može da utiče na utakmicu, kao u utakmici Engleske i Francuske, gde su Englezi trebali da slave, ali nisu. Hrvatska ima šanse, kako i ne kada imaju takve igrače – zaključio je Milutinović.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter