1
Katar 2022

FOTO: Screenshot

PREMINUO ISTAKNUTI AMERIČKI NOVINAR: Podržavao LGBT u Kataru – njegov brat veruje da je ubijen!

Objavljeno: 10.12.22 u 08:28

Veoma sumnjivo.

Tokom sinoćnjeg okršaja Argentine i Holandije, gde su Gaučosi prošli nakon velike drame, dogodila se tragedija. Preminuo je američki novinar Grant Val.

Val koji je imao 48 godina, pre ovog Mundijala bio je sasvim zdrav. Izveštavao je za CBS Sports i NBC njuz, a ranije je radio sa Sports ilustrejted.

Tim Skanal, njegov agent, obavestio je javnost da je Val tokom jučerašnjeg dana doživeo veliki stres i da je preminuo. Navodno, tokom utakmice Argentina-Holandija, Val se samo povukao na svoje sedište na stadionu Lusail.

Hitna pomoć je stigla veoma brzo, ali ubrzo mogli su samo da konstatuju smrt američkog novinara.

On je inače bio neko ko je podržavao prava LGBT populacije, kojoj pripada i njegov brat Erik.

NAJNOVIJE IZ KATARA:

Na prvi meč Svetskog prvenstva pokušao je da uđe u majici sa duginim bojama, međutim vrlo brzo je udaljen sa stadion. Ovim povodom oglasio se i njegov brat.

Ja sam razlog zbog kojeg je nosio majcu sa LGBT zastavom na Svetskom kupu. Ne verujem da je moj brat tek tako preminuo, verujem da je ubijen. – rekao je brat preminulog novinara.

Takođe, jedan od kolega Vala ističe da je nekoliko minuta pre smrti sve bilo u redu. Šalili su se i smejali zajedno, a Val je radio na svom lap topu.

Ipak, neposredno pre meča Val je učestvovao u jednoj emisiji gde je rekao.

Telo mi je popustilo, veliki stres i mnogo napora mogu to da ti urade. Poslednih 10 dana je utisak meč SAD-Holandija. Osećam veliki pritisak i nelagodnost u grudima u poslednje vreme. Išao sam kod lekara. Rekli su mi da nemam kovid, i da je verovatno reč o bronhititsu. Dali su mi antibiotike i sirup i već se osećam malo bolje. Ipak, još uvek nisam dobro. – zaključio je Val.

0
1

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter