0
Katar 2022

Foto: Twitter/@Argentina

KRAJ JOŠ JEDNE DRAME: Lautaro Martinez odveo Argentinu u polufinale! (VIDEO)

Objavljeno: 09.12.22 u 22:57

Argentina i Holandija su nakon regularnog dela i produžetaka (2:2) pristupili izvođenju jedanaesteraca.

Napadi Argentinaca od samog starta meča su se isplatili u 35. minutu, kada je Mesi demonstrirao magiju, koju još uvek ima u nogama, pa je spojio sa golom Molinu, kome je ostao lakši deo posla, pa je rutinski savladao Noperta za veliko slavlje igrača, stručnog štaba, ali i navijača nebesko plavo-belih, koji žive za fudbal. Sa ovim rezultatom se i otišlo na pauzu.

NAJNOVIJE IZ KATARA:

Drugo poluvreme krenulo je napadima Holandije, koja je pokušala da izjednači rezultat, ali je Argentina idalje bila izuzetno opasna. U 73. minutu je jedan od najboljih fudbalera u istoriji duplirao rezultat sa bele tačke. Kada je delovalo da će Gaučosi rutinski privesti meč kraju, prvo je u 83. minutu Vehorst smanjio na 2:1, da bi u poslednjem minutu nadoknade, odnosno 100. isti igrač pogodio mrežu nakon lukavo izvedenog slobodnog udarca Holanđana i odveo meč u produžetke.

Ni nakon 30 minuta nismo dobili pobednika, pa se pristupilo izvođenju jedanaesteraca. U prvoj seriji je Martinez odbranio šut Van Dajka, kapitena Holandije, dok je Mesi sa druge strane bio i više nego pribran i doneo Argentini veliku prednost. Neverovatan golman je Martinez, a to je pokazao i u drugoj seriji, kada je bio bolji od Bergvajsa, a Paredes je izveo neodbranjiv penal, za velikih 2:0 za Gaučose. 

Nismo pobednika dobili nakon treće serije, jer su bili precizni i Argentinci i Holanđani, odnosno Kupmeiners i Montiel. U četvrtoj seriji je nadu svojoj ekipi dao Vehorst, a Fernandes šutirao pored gola. Luk de Jong je bio precizan u poslednjoj seriji, a onda je loptu u ruke uzeo Lautaro Martinez i odveo Argentinu u polufinale!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter